AJ Centeret

AJ Centeret

Kom med på bootcamp i AJ Centeret i Viby J. Her træner vi indenfor i vores træningscenter, hvor der er masser af muligheder for at træne med udstyr. AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, få mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. Det tager kun 8 uger, men resultaterne er tydelige og holdbare.

Læs mere

* Påkrævede felter

1.699,00 kr.
1.699,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i AJ Centeret i Viby. Bor du i Viby er AJ Centeret et skønt center at træne i. AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamp i centeret foregår indenfor, hvor vi bruger egen kropsvægt, forskelligt udstyr så som bolde, lette vægte og TRX. 

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

SYNLIGE RESULTATER OG STOR FLEKSIBILITET

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning og fysiske tests, så du får håndgribelige beviser for dine fremskridt. Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Face­book­gruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det.

PRAKTIKKEN

Vi starter alle bootcamps med et stort opstartsarrangement, hvilket altid er søndag kl. 11.00 (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
På denne dag kommer alle igennem en måling, vejning og en fysisk test, der skal fastsætte dit personlige udgangspunkt.
Derudover holder vi et oplæg omkring det kommende forløb, der skyder jer godt afsted!
Mere information herom tilgår ved tilmelding.

Hver lørdag er der fællestræning for alle AJ bootcamps. Vi skifter træningslokation fra lørdag til lørdag og befinder os typisk i Aarhus og opland.
Lørdagstræningen er altid kl. 9.00-10.00.

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 27 træninger fordelt ud på:
  16 træninger i AJ træningscenter i Viby J.
  8 fællestræninger hver lørdag med de andre hold
  3 testdage: start/mellem/slut

  Det ekstra som gør hele forskellen:
 • Kostplan til hele forløbet
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtastet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!