AJ Centeret

AJ Centeret

Kom med på bootcamp i AJ Centeret i Viby J (tirs+tors) eller vores center i Rush Trampolinland Århus (man+ons). Her træner vi indenfor i vores træningscenter, hvor der er masser af muligheder for at træne med udstyr. AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, få mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. Det tager kun 8 uger, men resultaterne er tydelige og holdbare.


Pengene vil blive trukket i starten af opstartsmåneden for din bootcamp!


Spar 747 kr. 
Køb tre fremadrettede bootcamps til kun 1000 kr. pr. bootcamp. 

Rabatten fratrækkes automatisk, når du lægger tre bootcamps i kurven. Bestillingen er personlig og gælder kun den, der bestiller.

Læs mere

* Påkrævede felter

1.249,00 kr.
1.249,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i AJ Centeret i Viby (tirs+tors) eller vores center i Rush Trampolinland Århus (man+ons). 

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamp i centeret foregår indenfor, hvor vi bruger egen kropsvægt, forskelligt udstyr så som bolde, lette vægte og TRX. 

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

TRÆNERNE

På holdet mandag og onsdag møder du Andreas Holle Andersen og Lars Thorn. 

Andreas er Personligt Træner og Kostvejleder ved Fitness Intitute. Andreas startede hos AJ i efteråret’19 og hans sportsinteresser er fodbold, fitness og surf når det er muligt! Andreas er et kendt ansigt i medarbejdesgruppen i Rush, så der er garanti for en god og effektiv omgang træning!  

Lars er Certificeret Personlig Træner v/trænerakademiet i 2018. Derudover har han en MSc. International Business, Aarhus Universitet. Lars startede som træner hos AJ sommeren’19 og hans sportsinteresser er styrketræning, crossfit, badminton og hiking. Han driver til dagligt sit eget firma, der sælger træningsudstyr til fitness og rehabilitering. Med Lars som træner er i garanteret en træner med stor viden og helt klart sved på panden!  

På holdet tirsdag og torsdag møder du Rikke Krogsgaard og Signe Nybo Jørgensen. 

Rikke er uddannet fitness instruktør og personlig træner. Derudover læser hun en kandidat i Business-to-Business Marketing and Purchasing. Rikke startede hos AJ vinteren’17 og hendes sportsinteresser er håndbold, som hun selv har spillet og ishockey. Rikke er en hård og dygtig træner, med et godt overblik!  

Signe læser til lærer på VIA Campus C i Aarhus, hvor hun har matematik, dansk og idræt. Signe startede hos AJ i foråret’19 og hendes sportsinteresse er håndbold – hun elsker både at spille det og se det, fordi hun er tosset med sporten i sig selv men også det fantastiske fællesskab det giver. Med Signe som træner er der højt humør og sved på panden!  

SYNLIGE RESULTATER OG STOR FLEKSIBILITET

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning og fysiske tests, så du får håndgribelige beviser for dine fremskridt. Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Face­book­gruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det.

PRAKTIKKEN

Vi starter alle bootcamps med et stort opstartsarrangement, hvilket altid er søndag kl. 11.00 (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
På denne dag kommer alle igennem en måling, vejning og en fysisk test, der skal fastsætte dit personlige udgangspunkt. Derudover holder vi et oplæg omkring det kommende forløb, der skyder jer godt afsted!

Mere information herom tilgår ved tilmelding.

Hver lørdag er der fællestræning for alle AJ bootcamps. Vi skifter træningslokation fra lørdag til lørdag og befinder os typisk i Aarhus og opland.
Lørdagstræningen er altid kl. 9.00-10.00.

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 27 træninger fordelt ud på:
  16 træninger i AJ træningscenter i Viby J.
  8 fællestræninger hver lørdag med de andre hold
  3 testdage: start/mellem/slut

  Det ekstra som gør hele forskellen:
 • Kostplan til hele forløbet
 • Temauger med fokus på en sundere livsstil 
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere
 • Rabataftaler i Århus og omegn

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!