Mindeparken BMI +30

Mindeparken BMI +30

BMI +30 holdet i Mindeparken er et tilbud til dig, som har udfordringer med vægten, men er klar på at give den gas i trykke rammer. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk formåen. Det tager kun 8 uger og resultaterne er tydelige og holdbare. Træn med mandag og onsdag kl. 18.30 - 19.30.

Læs mere

* Påkrævede felter

1.699,00 kr.
1.699,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i Mindeparken. Bor du i Århus er Mindeparken et skønt sted at træne. Her er masser af plads at træne på og et dejligt grønt område. AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamps foregår udenfor i naturen, hvor vi bruger egen kropsvægt, forskelligt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med.

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

Mindeparken BMI +30

Er dit BMI over 30, så kan du overveje at vælge dette hold.
Det er måske noget for dig, fordi du kommer til at træne med andre, som også har udfordringer med et højt BMI og derfor har samme udgangspunkt som dig – i større eller mindre grad. Det gør træningen mere effektiv, fordi vi i højere grad tilpasser den til gruppens træningsniveau og behov under hensyntagen til jeres BMI, som vi sammen kæmper for at reducere.

Husk, jo flere ekstra kilo, jo sejere er du, fordi du tager kampen op og hopper med på et AJ Bootcamp-forløb! Høj femmer for mod og sejhed!

Vigtigt! Det er vigtigt, man ikke kun ser isoleret på sit BMI. Man skal være kritisk over for indekset og dette skal ses ift. andre tests og målinger, vi laver af jeres krop og fysiske form. Dog kan det være en god, vejledende indikator.

Hvis du ligger på grænsen, og er i tvivl om dine behov og evner, så send os en mail på info@ajbootcamp.com og vi vil sammen vurdere din situation, for at give dig det bedst mulige og mest effektive træningsforløb hos AJ Bootcamp.

SYNLIGE RESULTATER OG STOR FLEKSIBILITET

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning og fysiske tests, så du får håndgribelige beviser for dine fremskridt. Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Face­book­gruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det.

PRAKTIKKEN

Vi starter alle bootcamps med et stort opstartsarrangement, hvilket altid er søndag kl. 11.00 (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
På denne dag kommer alle igennem en måling, vejning og en fysisk test, der skal fastsætte dit personlige udgangspunkt.
Derudover holder vi et oplæg omkring det kommende forløb, der skyder jer godt afsted!
Mere information herom tilgår ved tilmelding.

Hver lørdag er der fællestræning for alle AJ bootcamps. Vi skifter træningslokation fra lørdag til lørdag og befinder os typisk i Aarhus og opland.
Lørdagstræningen er altid kl. 9.00-10.00.

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 27 træninger fordelt ud på:
  16 træninger i Mindeparken
  8 fællestræninger hver lørdag med de andre hold
  3 testdage: start/mellem/slut

  Det ekstra som gør hele forskellen:
 • Kostplan til hele forløbet
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtastet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!