Galten

Galten

AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, få mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. 


*Pengene bliver først trukket når holdet starter op.


Køb 3 fremadrettede perioder for 3000 kroner! Rabatten fratrækkes automatisk, når du har valgt 3 perioder. 

Læs mere

* Påkrævede felter

1.100,00 kr.
1.100,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i Galten.  

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamps foregår to gange om ugen udenfor på forskellige lokationer i Galten, hvor vi bruger egen kropsvægt, simpelt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med. 

ALLE KAN VÆRE MED 

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på. 

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov. 

SYNLIGE RESULTATER OG STOR FLEKSIBILITET 

Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Facebookgruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det. 

DERFOR VIRKER DET 

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål. 

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen. 

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig! 

 

Det får du

 • 24 træninger fordelt ud på:
  16 i dit nærområde
  8 fællestræninger

  Ellers får du:
 • Temauger med fokus på en sundere livsstil
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncepts
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!