Galten

Galten

AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, få mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. Det tager kun 8 uger, men resultaterne er tydelige og holdbare.


Spar 747 kr. 
Køb tre fremadrettede bootcamps til kun 1000 kr. pr. bootcamp. 

Rabatten fratrækkes automatisk, når du lægger tre bootcamps i kurven. Bestillingen er personlig og gælder kun den, der bestiller.

Læs mere

* Påkrævede felter

1.249,00 kr.
1.249,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i Galten. Galten er et skønt sted at træne. Her er masser af plads at træne på og et dejligt grønt område. AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamps foregår udenfor i naturen i dit lokalområde, hvor vi bruger egen kropsvægt, forskelligt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med. I en travl hverdag er det vigtigt at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. For mange bliver træningen et frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang. Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning og fysiske tests, så du får håndgribelige beviser for dine fremskridt. Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Face­book­gruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det. Vi træner mandag/onsdag om aftenen i Galten.

GALTEN

4 gange om året starter vi en ny bootcamp op i Galten og vi glæder os til at fyre den af med Jer!

Vi starter alle bootcamps med et stort opstartsarrangement, hvilket altid er søndag kl. 11.00 (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
På denne dag kommer alle igennem en måling, vejning og en fysisk test, der skal fastsætte dit personlige udgangspunkt.
Derudover holder vi et oplæg omkring det kommende forløb, der skyder jer godt afsted!
Mere information herom tilgår ved tilmelding. Vi kommer til at træne ved Gyvelhøjskolen.

Hver lørdag er der fællestræning for alle AJ bootcamps. Vi skifter træningslokation fra lørdag til lørdag og befinder os typisk i Aarhus og opland.
Lørdagstræningen er altid kl. 9.00-10.00.

Se andre bootcamp områder her:

AJ Centeret (Viby), AJ Centeret BMI +30Brabrand, Hammel, Harlev, Hinnerup, Malling, Mindeparken, Mindeparken +30, Odder, Risskov, Skanderborg, Skødstrup, Søften, Tranbjerg

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også ringe til os, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Vores telefonnummer er 23 98 45 91, og vi kan kontaktes i følgende tidsrum:

Mandag 9.00-15.00
Tirsdag 9.00-15.00
Onsdag 9.00-15.00
Torsdag 9.00-15.00
Fredag 9.00-14.00

 

Det får du

 • 27 træninger fordelt ud på:
  16 i dit nærområde
  8 fællestræninger
  3 testdage: start/mellem/slut

  Ellers får du:
 • Kostplan til hele forløbet
 • Temauger med fokus på en sundere livsstil
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncepts
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere
 • Rabataftaler i Århus og omegn 

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!