Hinnerup

Hinnerup

AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der ønsker mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. Det tager kun 8 uger og resultaterne er tydelige og holdbare. 


Pengene vil blive trukket i starten af opstartsmåneden for din bootcamp!Spar 747 kr. 
Køb tre bootcamps til kun 1000 kr. pr. bootcamp. 

Rabatten fratrækkes automatisk når du lægger tre bootcamps i kurven. 


Læs mere

* Påkrævede felter

1.249,00 kr.
1.249,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i Hinnerup. 

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Bootcampen foregår to gange i ugen udenfor på forskellige lokationer i Hinnerup, hvor vi bruger egen kropsvægt, simpelt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med.

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

TRÆNERNE

På holdet i Hinnerup møder du Jan Dahl, Lucas Pedersen, Matias Søndergaard Skov og AJ Frontløber Alex Hasselager Jensen.

Jan læser til fysioterapeut, og derudover er han uddannet personlig træner og kostvejleder. Han startede ved AJ i sommeren’17, og hans sportsinteresse er træning. Med Jan som træner kommer du til at bruge kroppen på måder og sammensætninger, du ikke troede var muligt – rygtet siger, at du altid er øm et nyt sted! 

Lucas er lærerstuderende, og han startede ved AJ i starten af 2018. Hans sportsinteresser er fitness og klatring og så er han tidligere elite mellem/lang distance løber, så Lucas ved virkelig, hvordan han skal få en helt genial og hård træning sat sammen til jer – og så sker det heldigvis med et konstant smil på læben! 

Alex er manden bag AJ Bootcamp. Han bor med Kristina i Søften, og sammen har de 2 skønne piger! Alex har været personligt træner i +10 år, og han har drevet AJ Bootcamp siden august 2014. Alex er en utroligt erfaren og dygtig træner, og du skal bestemt ikke være bange for, at der ikke er snak og højt humør til hans træninger!  

Matias er bachelor i folkesundhedsvidenskab og kandidat i idræt og sundhed. Derudover er han uddannet personlig træner og kostvejleder. Matias startede hos AJ i sommeren’19 og hans sportsinteresser er styrketræning og boldspil. Med Matias som træner er i garanteret en grundig træning med en ung mand der har styr på det.

SYNLIGE RESULTATER OG STOR FLEKSIBILITET

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning og fysiske tests, så du får håndgribelige beviser for dine fremskridt. Undervejs får du blandt andet professionel hjælp til kostændring, 24 træninger, adgang til en lukket Face­book­gruppe og masser af redskaber til at holde fast i dine mål. Har du lyst til at deltage på andre hold kan du også det.

PRAKTIKKEN

Vi starter alle bootcamps med et stort opstartsarrangement, hvilket altid er søndag kl. 11.00 (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
På denne dag kommer alle igennem en måling, vejning og en fysisk test, der skal fastsætte dit personlige udgangspunkt. Derudover holder vi et oplæg omkring det kommende forløb, der skyder jer godt afsted!

Mere information herom tilgår ved tilmelding.

Hver lørdag er der fællestræning for alle AJ bootcamps. Vi skifter træningslokation fra lørdag til lørdag og befinder os typisk i Aarhus og opland.
Lørdagstræningen er altid kl. 9.00-10.00.

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 27 træninger fordelt ud på:
  16 træninger i Hinnerup
  8 fællestræninger hver lørdag med de andre hold
  3 testdage: start/mellem/slut

  Det ekstra som gør hele forskellen:
 • Kostplan til hele forløbet
 • Temauger med fokus på en sundere livsstil 
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere
 • Rabataftaler i Århus og omegn 

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!