Hvad siger deltagerne?

Vi har spurgt nuværende og tidligere AJ Bootcampere hvad de syntes om at træne med AJ Bootcamp i det fri.

Læs med her, vi håber du kan blive inspireret til selv at springe i træningstøjet.

 

I det fri

MIN AJ BOOTCAMP OPLEVELSE:

Træning ved AJ gør mig gladere - jeg føler mig stærk og sej, og det giver mig et overskud i hverdagen, som familien nyder godt af. 

Det sociale i holdtræning styrker min motivation, vi har det sjovt i sneen, vi kæmper sammen, når det regner og træner side om side i solen, selv om vi alle træner på vores eget niveau – nybegynder som øvet. 

Det er bare alt for fedt!

Sidsel

MIN AJ BOOTCAMP OPLEVELSE:

Hvorfor virker AJ bootcamp for mig?

Det er udendørs. Det er bare sjovere at træne udenfor.
Det er en times intensiv træning, hvor jeg kan koble hjernen fra og bare gøre som træneren siger - og bum, så er der gået en time.
Trænerne er engagerede, medrivende og motiverende.
AJ BootCamp startede som et, nødvendigt, “spark i røven”, noget der skulle prøves af. 
Men er blevet til noget der har ændret min holdning til motion (POSITIVT).
Det er sjovt, det er hårdt, det er frisk luft og det virker!
og nu skal jeg til træning..

Jonas

fællestræning

udtagelse

 

MIN AJ BOOTCAMP OPLEVELSE:

Bootcampen opfylder lige nøjagtig mine træningsønsker og behov: den foregår altid midt ude i naturen i et muntert fællesskab, og sidst, men vigtigst er den drevet af dyb professionalisme.

Underviserne er dedikerede og forstår at vi bootcampere motiveres af en skøn blanding af humor, engagement og høje forventninger. Træningen er tilpas varieret mellem styrke og kondition, og vi bruger både skovbunden, træerne og trænerens medbragte kettelbells undervejs.
Jeg har været med på Bootcampen fra sommeren 2016 og har sideløbende med træningen fastholdt mit medlemskab i et fitnesstræningscenter, men ærlig talt glæder jeg mig mest til bootcampens udendørs træning.
For mange af os på holdet er lyset, luften og græsset en særlig motiverende og positiv faktor. Vi har trænet i sne til anklerne, i høj solskin og alt der i mellem, og det er aldrig bøvlet da trænerne tilrettelægger øvelserne til dagens vejr.

Der ud over er det fedt at følge progressionen hos de øvrige deltagere - vi er mange gengangere, da træningsformen er stærkt vanedannende der er i øvrigt fuldstændig styr på alt det administrative. Jeg har lagt mærke til at mange trænere ofte svarer på diverse forespørgsler inden for blot få timer. 

Alt i alt er AJ Bootcamp en Høj femmer herfra.

Sanne, deltager på Skanderborg Bootcamp

 

 

MIN AJ BOOTCAMP OPLEVELSE:

Jeg, en kvinde på 54 år - var på AJ Bootcamp okt-dec/17 i Malling.

Efter rigtig dårlige tal ved vejning på første dagen, var jeg motiveret til at give den max gas.
Min bodyage sagde 59 år, overvægtig og alt for meget fedt. Efter de 8 ugers hård, intens og meget motiverende
træning med fantastiske instruktører - havde jeg tabt 7,5 kilo. Jeg var så heldig, at vinde adventsgave på bootcampen
(skræddersyet kostplan til mig og 3 timers personlig træning) tak for at du kæmpede for mig Frederikke.

Jeg er nu i gang med de 3 timers PT med Anders i Malling, super god træning - hårdt, sjovt og effektivt! Kostplan, motivation
og idéer til at træne anderledes, end jeg gjorde før - gør, at jeg nu har tabt mig 12,5 kilo og mit bodyage er 39 år jeg er så
glad og taknemmelig, for at have været med på AJ Bootcampen. Jeg er ikke i tvivl om, at andre kan gøre det samme - træn sjovt, giv den max gas, hav viljestyrke og det vil lykkedes for dig - med god hjælp fra AJ Bootcamp.

Tusind tak, siger jeg.

SPR 4
udtagelse aj

MIN AJ BOOTCAMP OPLEVELSE:

FANTASTISK! 
Det er sjov, svedig og hård træning! Det har simpelthen været det bedste jeg har gjort længe. Rent fysisk er jeg blevet stærkere og kommet i bedre form, trods jeg var aktiv i forvejen. Mentalt har det været en fornøjelse, er altid gået fra træning med et kæmpe smil på læben.
En kompetent træner (har trænet i Søndermarken) som har formået at motivere og presse hver og en på holdet trods forskellig niveau, og banket en super team spirit op.


Vi ses helt sikkert igen!