Mindeparken 1 uge Sommer-bootcamp

Mindeparken 1 uge Sommer-bootcamp

AJ Bootcamp Gentager succesen med sommer bootcamp i pausen mellem vores juni og august bootcamp i uge 28-31. AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der ønsker mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. 


Har du ikke mulighed for at deltage i hele forløbet grundet ferie? Så kan du købe enkelte uger lige her. Læg det antal uger i kurven, som du ønsker at træne i. F.eks. 2 stk. hvis du ønsker at deltage i 2 uger. Når du har gennemført dit køb, vil vi I dagene efter tage kontakt til dig, for at finde ud af, hvilke uger du gerne vil deltage i på sommer-bootcampen.


Træn med underdørs i Mindeparken i uge 28-31,
- mandag og onsdag kl. 17.30 - 18.30.
- tirsdag og torsdag kl. 17.00 - 18.00. 

Læs mere

* Påkrævede felter

125,00 kr.
125,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vi har bestemt os for at gentage succesen med sommer bootcamp i ugerne 28-31.

Vi træner:
- mandag og onsdag kl. 17.30-18.30
- tirsdag og torsdag kl. 17.00-18.00

Vi træner ofte ved Thorsmølle ved Mindeparken. 

Dette produkt er 1 enkelt uges bootcamp.

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til bootcamp i Mindeparken. Bor du i Århus er Mindeparken et skønt sted at træne. Her er masser af plads at træne på og et dejligt grønt område.

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamps foregår to gange om ugen udenfor i Mindeparken, hvor vi bruger egen kropsvægt, simpelt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med.

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 2 træninger i ugen
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!