En træners beretning

En træners beretning

I flere år har jeg stiftet bekendtskab med træning på alle mulige forskellige måder, helt fra holdtræning til personlig træning, hvor træningen foregår én-til-én. Jeg har tilegnet mig en masse færdigheder og kompetencer, og det har uden tvivl gjort mig til den træner jeg er i dag.

Fra at være en dedikeret eliteatlet og være den som bliver trænet, til at være træner, og dermed være den person på den anden side, er en helt og særdeles en anden verden.

Hvordan får man sin klient eller sin deltager på sit hold til at blomstre? Det må siges at være en udfordring, men også en fantastisk oplevelse at være en del af.

Da jeg blev kastet ud i at skulle overtage AJ Bootcamp i København, var jeg i tvivl om hvad jeg gik ind til. Men jeg var dog ikke i tvivl om, hvilket koncept jeg stod overfor – gennemarbejdet og udfordrende på en helt ny facon. AJ Bootcamp samler alle mennesker i alle aldre og i forskellig fysisk tilstand – det sætter virkelig sine krav til en træner. For hvordan får vi alle med og hvordan udfordrer vi alle?

Vi er eksperter i at motivere og skabe de perfekte rammer i et udendørs miljø, så alle kan være med og føle sig udfordret. Velvære og et sundt helbred skabes i en synergi af 1) Mental glæde og lykke, 2) Fysisk aktivitet og bevægelse, og 3) Socialt samvær og interaktion. Denne synergi og balance skaber vi i træningen, og at se sine deltagere blomstrer på alle disse 3 parametre er ikke mindst givende, men en ubeskrivelig og oven ud fantastisk oplevelse.

Så hvis du ønsker at give dit helbred og din velvære opmærksomhed, så står vi med et fantastisk skarpt team som kun ønsker den bedste oplevelse for dig!

Høj 5’er

Benjamiin Laudrup – Teamleder af AJ Bootcamp København