Er både din fysik og psyke i god form? – ligesom Ullas..

Er både din fysik og psyke i god form? – ligesom Ullas..

Ulla, 44 år,  Skødstrup-bootcamper

Ulla har i løbet af sine bootcamps taget Alex Jensens ord til sig; en dag uden træning, er en dag uden mening.

Alex er stifter og indehaver af AJ Bootcamp, som afholder udendørs og indendørs fysisk træningsforløb á 8 uger på en lang række lokationer i Østjylland og København. Et af holdene er Skødstrup. Her har Ulla netop afsluttet sin 5. bootcamp (wouw!) – og det har været noget af en rejse for hende.

Ulla startede på sin første bootcamp i sensommeren 2015. Det var lidt ved et tilfælde, men det skulle have et forsøg. Hun kendte ikke rigtig nogen på holdet, og troen på sig selv var ikke noget at råbe hurra for. Ulla kunne ikke tage en eneste armbøjning, da hun troppede op til første træning (hvilket der i øvrigt slet ikke er noget galt i! Det er en skide svær og hård øvelse at lave korrekt, hvis man ikke er van til det). Men det var ikke kun fysisk, hun ikke var i stand til at lave den armbøjning. Det var ligeså meget psykisk. Ulla sagte hele tiden til sig selv; “det kan jeg ikke…”

Men Ullas deltagele på AJ Bootcamp skulle lave om på det.

Ulla er i dag en skidehamrende sej kvinde. Der er sket en ændring i hendes mindset og hendes tilgang til sig selv og egne evner er helt en anden i dag.

“Jeg tænker ikke mere, at det kan jeg ikke. Jeg tænker i stedet, at det prøver jeg. Jeg giver ikke op mere. Stædighed og troen på hvad min krop kan eller i hvert fald kan lære, er helt klart en anden end for et år siden,” siger Ulla.

Det var altså ikke kun fysisk, at Ulla kom i form – også mentalt. Og dette er mindst ligeså vigtigt, hvis ikke afgørende.

Ulla er et fremragende eksempel på, hvordan mentaliteten har indflydelse på fysikken. Hvordan gå-på-mod og selvrealisering kan rykke en. Det har nemlig skubbet Ulla igennem en fantastisk personlig udvikling.

“I dag kender jeg simpelthen så mange mennesker fra lokalområdet. Vi griner og krammer inden (og under) hver træning. Jeg kan tage masser af armbøjninger – og jeg ved, at jeg kan. Jeg kan pludselig mange ting og det er jeg sikker på, at jeg har lært på AJ Bootcamp. Det gælder både træningsmæssigt og i mange andre sammenhænge,” siger Ulla og slutter netop af med; “en dag uden træning er en dag uden mening.” 

Vi glæder os til at se Ulla og de andre seje Skødstrup-bootcampere, der tager en omgang mere.

Næste bootcamp starter den 23. oktober og har første træning i uge 43.

 

Høj femmer herfra

//Alex Jensen
Bagmanden