Jeg har fundet gejsten igen

Jeg har fundet gejsten igen

Jeg meldte min søster og jeg til AJ Bootcamp – velvidende, at det ville blive en udfordring for os begge. Vi trængte til at få gang i træningen igen og få ændret vores spisevaner.
Og hold nu op hvor har det været fedt at komme i gang! Jeg har deltaget trofast på alle træningsdage (3 gange om ugen) og fandt mit eget stabile niveau ifbm. den kostplan som var udarbejdet til os.

Utroligt hvad 23 vidt forskellige mennesker kan præstere sammen. 7 ugers forløb med god og hård motion, vilje, sved, smil og grin!
Vi kom alle fra vidt forskellige baggrunde både i forhold til alder, vægt, fysik, psyke, kost og motion. Men alle kom igennem forløbet med positivitet, gejst og flotte resultater.
Alle deltagere var med til at gøre forløbet helt specielt – og jeg kan godt savne det fællesskab vi havde.

En stor tak til Alex og hele teamet for deres positivitet, smil og engagement! Og så giver det altså lige lidt ekstra smil på læben og røde kinder af at træningen også er udendørs.

Status for mig nu er, at jeg løber 3×30 min. om ugen og laver diverse øvelser. Og jeg har det rigtig sjovt med det og vil ikke undvære det!
Jeg tillader mig selv at synde lovligt ind i mellem – for det skal der også være plads til.

Så alt i alt har det været et fantastisk forløb som jeg ikke vil være foruden.

Sanne Norman