Nye hold i Odder, Hinnerup, Skejby og BMI +30

Nye hold i Odder, Hinnerup, Skejby og BMI +30

Nu har årets 2. sæson været i gang i halvanden uge, og alle er i fuld gang derude! Dagene bliver længere og aftenerne lysere, så vi går en fantastisk tid i møde.

Mens I knokler ude på holdene er vi allerede begyndt at se os om efter steder at starte nye hold op, og vi kan allerede nu præsentere 4 nye hold på 3 nye lokationer!

Vi starter op med helt nye hold i Odder, Hinnerup og Skejby, som er vores nye områder. Alle tre områder er naturskønne og vi håber, at vi kan lokke de lokale ud af sofaerne og ind i vores bootcamp-familie. Konceptet er selvfølgelig det samme: Fed træning, masser af grin og trænere der brænder for at give Jer den bedste oplevelse – hver gang! Så kender du nogen en bootcamp kunne være aktuel for, så spred endelig budskabet!

Derudover starter vi et hold mere op i Mindeparken, vi kalder BMI+30. Det er et hold, der henvender sig specifikt til Jer, der er udfordrede med et højt BMI-tal. Fordi holdet henvender sig til en specifik målgruppe, har vi i større grad for at målrette træningen og virkelig give Jer en effektiv træning, der tager hensyn, hvor der brug for dette.
Sidder du med spørgsmål til, hvorvidt du bør vælge dette hold frem for et af de andre, kan du henvende dig på info@ajbootcamp.com. Så guider vi dig til succes!

Alle bootcamps starter næste gang 7. maj 2017 og vi skyder forløbet i gang med en stor opstartsfest i Turbinehallen i Aarhus C. Her vil være måling, vejning og fysisk test. Derudover kommer der spændende foredrag fra Alex Jensen, manden bag AJ Bootcamp, samt fra Mads Bo, vores nye samarbejdspartner, som vil fylde jer til randen med motivation!

Så glæd Jer til de nye hold går i gang – vi glæder os allerede sindssygt meget!

Høj femmer,

Team AJ Bootcamp