Sportsmassage i AJ Bootcamp

Sportsmassage i AJ Bootcamp

Mit navn er Katrine Bruun Pedersen, og jeg er AJ Bootcamps nye massør.

Nogle kender mig helt sikkert i forvejen, for jeg er nemlig så heldig at være træner på vores hold i Brabrand. Udover mit virke som personlig træner, studerer jeg Idræt på Århus Universitet og har en generel interesse inden for træning og sundhed.

I AJ Bootcamp synes vi træning er skønt! Det er skønt fordi vi kan, eller rettere sagt: det er skønt fordi vores kroppe kan. Menneskekroppen er nemlig helt vild sej! Men for at den bliver ved med at være lige så sej, er det vigtigt, at vi passer godt på den, og at vi lader den restituerer – og det er her, jeg kommer ind i billedet!

Jeg tilbyder både dybdegående sportsmassage samt afslappende velværemassage.

Sportsmassage:

Sportsmassage er i høj grad godt for dig der har ømme muskler, stive led, smerter og spændinger. Ved sportsmassage har jeg som udgangspunkt hele kroppen i fokus, med det formålet at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppen under træning. Derudover vil behandlingen også bidrage til at løsne anspændte muskler, løse op for affaldsstoffer og minimere risikoen for skader.

Har du i forvejen nogle små-skader eller smerter, vil jeg naturligvis tage hensyn til dette.

Dog er det vigtigt at pointere, at jeg ikke yder fysioterapeutisk behandling, og at jeg aldrig vil kunne garantere, at problemerne vil forsvinde helt.

Det er min hensigt at afhjælpe problemet ved at afspænde de omkringliggende muskler, forebygge lignende problematikker og så vidt muligt forhindre kompensationsskader.

Velværemassage:

Velværemassage er til dig der brug for blid afspænding, indre ro og velvære.

Ved denne form for massage arbejdes der i det ydre muskellag på kroppens bagside med henblik på, at dine ømme muskler afspændes langsomt, og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt.

Har du f.eks. mange ting om ørene, reagerer kroppen med spændinger, uro og i nogle tilfælde ved forhøjet blodtryk og andre symptomer. Velværemassagens blide strøg og langesomme overfladiske tag kan hjælpe dig med at mærke og være i kroppen og på den måde flytte fokus fra netop det der skaber stresstilstand.

– Har du brug for lidt selvforkælelse, er velværemassage det rette valg for dig.

Tider:

Onsdag mellem 17:00 og 19:00

Priser:

30 min.: 250kr

60 min.: 450kr

Er du medlem af AJ Bootcamp får du 15 min. ekstra massage GRATIS.

 

De venligste hilsner

Katrine Bruun Pedersen