Successhistorie

Successhistorie

Hende her… Hun er dælme sej (Lovet ikke at nævne hendes navn)

Lige blevet færdig på 8 ugers bootcamp

“Så gik der 8 uger – sikke som tiden er fløjet afsted Det er slut med at sige nej til ting fordi jeg har det dårligt med mig selv og mit udseende – for jeg har det nu rigtig rigtig godt med mig selv! Jeg er slet ikke i mål endnu, men sikke et skub i den rigtige retning jeg har fået. Nu glæder jeg mig til at tage til træning! Som man hurtigt lærer på AJ Bootcamp – En dag uden træning er en dag uden mening.  Mad fylder ikke længere en stor del i min hverdag og jeg har hverken lyst til eller tænker på at falde tilbage i de dårlige vaner. Jeg er så tilfreds med det jeg har opnået på disse uger og jeg vil helt bestemt fortsætte med at leve efter de principper som vi har lært – 80/20. Denne fordeling 80/20 gør at det ikke er svært at spise sundt generelt, når der er plads til ens livret i weekenden – det føles ikke som endnu en kur der vil mislykkedes men som en ny måde at leve på. Jeg er ikke i tvivl om at denne gang lykkedes det for mig at komme i form og lave om på mine vaner. Jeg har stadig dage hvor jeg lige skal hanke op i mig selv og komme afsted til træning/løbe en tur nu når forløbet med AJ Bootcamp er ovre, men følelsen bagefter er fantastisk og det er blandt andet den der får mig afsted hver gang. Og så er det faktisk også bare pisse fedt at stå og svede og vide at jeg gør noget godt for mig selv.

Det motiverer en rigtig meget at man er del af et fællesskab på AJ Bootcamp – at man er på et hold hvor at alle er i samme båd og hvor man hepper på hinanden lige meget alder og fysik. Det er mega fedt at mødes og træne med nogle fantastiske mennesker og følge hinandens udvikling! Vi endte alle med at forbedre vores fysiske test helt utrolig meget! Trænerne har været helt fantastiske! Tænk at man kunne nyde at træne udenfor i sneen lørdag morgen, at kravle op af en høj skrænt dækket i mudder og syntes at det er fedt – trænernes entusiasme smitter helt klart af på en. Man lærer at træne på en anderledes og sjov måde – man ser lige pludselig trænings muligheder i forskellige forhindringer udenfor. Mindeparken bliver aldrig den samme igen
Den bedste følelse er at jeg kan se mine muskler i benene, mærke mine biceps og fået for store bukser – det er så dejligt at kunne mærke at kroppen bliver stærkere og stærkere. Jeg er faktisk lidt forbløffet over hvad man kan opnå på bare 8 uger med viljestyrke og professionel hjælp af nogle utrolig dygtige trænere der presser en til det yderste. Jeg har meldt mig til en omgang mere da jeg ikke har lyst til at være uden træningen og sammenholdet. Jeg vil helt bestemt anbefale AJ Bootcamp til alle som der gerne vil i form eller som har brug for noget inspiration/motivation til deres træning.”

Hårde facts har hun tabt:

8,6 kg

6 % fedt

Blevet 7 år yngre på sin bodyage

Og tabt: 33,5 cm for delt rundt på kroppen, primært omkring taljen som tydeligt kan ses på billederne.

Hun er kommet i bedre form, mere udholdende og er blevet klart stærkere.

Hun har været på den store bootcamp hvor der både har været kost og motivationsforedrag og kostplan til hele forløbet.