Successhistorie fra Karina

Successhistorie fra Karina

– 11 kg og 44 cm mindre. Jeg prøvede en AJ bootcamp. Jeg viste ikke hvad jeg gik ind til, men det er mega fedt, fede steder vi træner, godt sammen hold. Det er ikke sidste gang jeg er med på en AJ Bootcamp det er sikket.

Da jeg MELDTE mig til AJ bootcamp, var det for ar støtte en veninde. Jeg tænke ’’ja ja, det går jo nok og jeg skal bare igennem det.’’

’’Hvad er dit mål’’ er jeg tit blevet spurgt om og helt ind til midt i forløbet var der ikke et mål.

Til Infoaftenen skete der bare noget med mig, måden man blev modtaget på, alle var glade. Alle var klar og det var ikke kun mig der ikke viste hvad jeg gik ind til. Men da Alex sluttede aften af med at sige” jeg forventer at i lever og ånder for det i de næste 8 uger.” Tænke jeg ’’åh jeg dør.’’

Min hverdag inden AJ Bootcamp, gik op i børn, mand, sofaen, 2 l. coca cola og slik næsten hver dag. Nu skulle alt laves om og jeg skulle drikke vand, dyrke sport 3 gang om ugen og spise sundt.

Jeg tog et valg – jeg ville leve efter madplanen fra Nicolaj og komme til alle træningerne, også selvom jeg var øm og havde ondt. Sammenholdet på holdet smittede og selvom jeg altid var den sidste til at komme igennem øvelserne, følte jeg mig ikke flov og skammede mig ikke, for alle på holdet bakkede op og alle ventede på mig. Var der noget som vi var usikre på, eller ikke turde kom der straks hjælp fra Alex eller Lars.

Da vi kom til midtvejs testen havde jeg smidt 8 kg og var på rette vej det gav blod på tanden. Den vejning og Alex’s ord ”du kan nok tabe 14 kg ” satte mit mål, jeg ville nå ned på 75 kg. Det var målet og kun 4 uger tilbage, jeg kæmpede og var jeg ved at give op på en løbetur, kom der altid en fra holdet og træk mig med videre. jeg kæmpede mod mig selv og havde et hold i ryggen, så hvad var der at tabe.

AJ Bootcamp er for alle som vil det. AJ Bootcamp er sammenhold og venskaber. AJ Bootcamp er stedet hvor du kan være som du er.

Mit mål blev ikke nået – jeg kom ikke ned på 75 kg. Jeg kom på 76,3 kg. Men jeg gennemførte og jeg er super stolt at mig selv. Jeg har lige meldt mig på et nyt hold og glæder mig så meget. For kampen er ikke slut.

Jeg tabte på 8 uge 11 kg og er blev 44 cm minder. Jeg forbedrede mit løb med 3.5 min og jeg øgede mine armbøjninger 19 stk.

Det jeg vil sige med alt det her er, at alle kan være med på en AJ Bootcamp og sammenholdet er helt unik.

Jeg håber at du har fået lyst til at prøve en AJ Bootcamp for det er så FEDT.

————

Karina var med på Sommerbootcampen og har tabt 11 kg og 44 cm rundt omkring på kroppen.

Hvad har hun gjort? Trænet 3 gange om ugen og fuldt vores kostplan. MEGA FLOT.

Det smil og de øjne fortæller alt. Alt dette kun på 8 uger.

Skal du med på næste bootcamp? Næste start er Mandag den 10/8-2015

Nyd sommeren og hold humøret højt og husk at der er plads til alle.

Høj femmer

Alex Jensen