Udtalelse fra en deltager

Udtalelse fra en deltager

Bootcamp.

Kan 7 ugers intensiv træning med fokus på puls og styrketræning, hvor ildelugtende og trange træningslokaler med vægte og maskiner er bytte ud med naturen og dens virkemidler, flytte noget for en skeptisk og 50 årig mand i dårlig form?

Ved første møde med vores instruktør Alex Jensen, bliver vi præsenteres for de øvrige deltagere. 18 vidt forskellige mennesker uden meget andet til fælles end ønsket om at komme i bedre from. Det bliver starten på et fællesskab som under hele forløbet bliver tættere og stærkere.

Vi bliver målt i alle ender og kanter og får udregnet vores bodyage, og selvom det efterlader en del af os i et sort hul, fyldes rummet konstant af Alex Jensens positive og energifyldte stemme, som ustoppeligt pumper os med råd og vejledning om de næste 7 uger. Og hans indstilling er smittende. Ved samme lejlighed bliver vi introduceret for Mads Bo, som fortæller om de mange fordele der er ved at kombinere juice og smoothie med vores foranstående træningsforløb. Juice og grøntsager, kørt gennem slow presseren spillede en stor rolle i mit forløb.

Jeg går hjem med en følelse af at bootcamp er det helt rigtige for mig.

De efterfølgende 7 uger, tirsdag, torsdag og lørdag, bliver vi professionelt og sikkert bragt i bedre og bedre form. Alex Jensen er en yderst kompetent instruktør med et stort drive, som med passende mængder ros og ris formår at få alle på holdet til at yde det maksimale. Hele tiden med passende opmærksomhed på den enkelte. Hvad der startede som et lille træk på smilebåndet af den meget optimistiske instruktør ændrede sig til respekt for hans evner og viden om det at komme i form.

På syv uger blev jeg 12 år ”yngre”, 11, 5 kilo lettere og 30 cm mindre i omfang fordelt jævnt over hele kroppen. De 9 kilometer rundt om Brabrand søen er nu en tur jeg nyder at løbe.

Tak til Alex og holdet.

Jeg giver Alex Jensen de allerbedste anbefalinger.

Aage G.

Aarhus d. 5.10.14