Udtalelse fra Linda på 63 år

Udtalelse fra Linda på 63 år

Hej Alex

Så er 7 uger allerede pist væk, det gik alt for stærkt, for hvor har det været både meget aktivt og også rigtig hyggeligt.

Jeg har lyst til at fortælle teamet Lars, Nickolaj og dig, at jeg har været rigtig glad for forløbet, og jeg er også tilfreds med resultatet indtil nu.

At træne i skoven har været helt suverænt, man bliver møgbeskidt på den gode måde, får brugt alle muskler i sin krop (også dem man ikke vidste var tilstede J). I har været supergode til at motivere, har haft en god fornemmelse for ros og spark. Var der en af os, der har været ”lidt nede”, har I været der, ikke med pisk, men med lige præcis den motivation, der skulle til for at alle kom igennem timen. Ligegyldig hvor surt det har været at skulle afsted, regn og torden og så i skoven, eller hvor mange trapper vi har skullet styrte op og ned ad, har det ikke fejlet at jeg er taget glad og fyldt med energi hjem igen, hvad kan man ønske sig mere.

Jeg var voldsom skepsis, da jeg blev præsenteret for bootcamp ideen. Jeg er 63 år ville gerne i form men jeg havde ikke lyst til at være den gamle på holdet, der ikke kunne følge med, og hvad er det mon for personer der er med? ”de unge smarte sild” skulle jeg ikke nedstirres af og halte bagud i træningen.

Hold da op jeg blev klogere, det var jo helt almindelige mennesker der var på vort hold, unge og ældre, tykke og tynde, mænd og kvinder, store og små og alle snakkede og motiverede hinanden. Der var altid en der gav et ”du kan godt” og ”godt gået” – ”høj femmer” osv, og faktisk var det lidt svært at vende snuden hjem, når timen var slut, vi skulle lige snakke lidt inden.

Alt dette var godt hjulpet af jer som indpiskere, og de tabte kilo og info om maden var godt hjulpet på vej af at have en kostplan for alle syv uger.

Tak for denne gang – vi ses snart igen og jeg glæder mig

Høj femmer 

Linda