Skanderborg Sommer-bootcamp

Skanderborg Sommer-bootcamp


Vi har bestemt os for at køre en bootcamp over sommeren i perioden fra mandag den 6/7 til Torsdag den 30/7 2020, så uge 28-31. Sommeren er for mange forbundet med inaktivetiet og hygge. Hyggen skal der stadig være plads til, men AJBootcamp hjælper dig nu til at holde dig aktiv i sommerferien.


Vi træner mandag og onsdag kl. 19.00-20.00 og vi træner i Bøgeskoven. 
Hele perioden koster 400 kr for 2 ugentlige træninger og ellers kan du købe enkelte uger ad gangen, dem finder du her.Læs mere

* Påkrævede felter

400,00 kr.
400,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vi har bestemt os for at køre en bootcamp over sommeren i perioden fra mandag den 6/7 til Torsdag den 30/7, så uge 28-31.
Sommeren er for mange forbundet med inaktivitet og hygge. Hyggen skal der stadig være plads til, men AJ Bootcamp hjælper dig nu til at holde dig aktiv i sommerferien. Hinnerup: Vi træner tirsdag og torsdag kl. 19.00-20.00 og vi mødes bagved svømmehallen ved parkourbanen.

Hele perioden koster 400 kr for 2 ugentlige træninger og ellers kan du købe 1 uge af gangen her.

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores bootcamps foregår to gange om ugen udenfor, hvor vi bruger egen kropsvægt, simpelt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med.

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på info@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 2 træninger i ugen
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

  AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!