Støvring

Støvring

AJ Bootcamp er et unikt træningskoncept til dig, der ønsker mere energi og en stærkere krop. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. 


Dette er et introforløb for dig, der gerne vil prøve det af i en kortere periode. 


*Pengene bliver først trukket når holdet starter op.

Læs mere

* Påkrævede felter

400,00 kr.
400,00 kr.
 • Målrettede, effektive og sjove forløb

 • Tydelige og holdbare resultater

 • Et stærkt sammenhold om et fælles mål

 • Energi, begejstring og en ny krop

Om Bootcampen

Vil du have mere energi til at møde hverdagens udfordringer? Så kom og join os til træning i Støvring. 

AJ Bootcamp er et gennemtestet træningskoncept, der har eksisteret i Østjylland siden 2014. Vores forløb foregår to gange om ugen udenfor på forskellige lokationer i Støvring, hvor vi bruger egen kropsvægt, simpelt udstyr og naturens egne muligheder til at træne med. 

ALLE KAN VÆRE MED

Vi ved, at det er vigtig for dig, at forløbet er målrettet og effektivt, derfor bliver alle træninger nøje tilrettelagt af vores super dygtige trænere. Træningen giver dig frirum, og en sjov, hård og anderledes måde at holde sig i gang på.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

DERFOR VIRKER DET

Normalt er vores forløb otte uger fordi et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok, til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt eller tilmeldingsproceduren, kan du læse mere under FAQ, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også skrive til os på Michelle@ajbootcamp.com, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Se andre bootcamp områder her

Det får du

 • 8 træninger i Støvring

  Det ekstra som gør hele forskellen:
 • Temauger med fokus på en sundere livsstil 
 • Unikt sammenhold med de andre deltagere
 • Gennemtestet koncept
 • Lukket forum
 • Motiverende trænere

AJBootcamp er klar til at give dig et spark i den rigtige retning!